Zandwandeling - Mindopeners Blog & Agenda beeldmerk wit 10 % Mindopeners The meaning of life is to find your gift,
the purpose of life is to give it away (Pablo Picasso)

Op deze pagina vindt u de agenda  en het blog van Mindopeners, check de mogelijkheden voor het persoonlijk leiderschapsprogramma en blijf op de hoogte van de laatste blogs.

Agenda

31 mei - 4 juni 2023 Leiderschapsprogramma Spanje – FNL
Leiderschapsprogramma met trail in de ongerepte natuur van het Spaanse Macizo de Ayllón. Het programma is een echte ontdekkingsreis. Je gaat op pad met je eigen persoonlijke vraagstukken. In de natuur vind je de tijd voor reflectie op waar je staat in het leven en wat je drijft. De verbinding met de natuur helpt je om antwoorden te vinden en je innerlijk kompas te ontwikkelen. Ver weg van het bekende en van de dagelijkse routine versimpelen en vertragen we: vijf dagen zonder horloges, telefoons en computers. Facilitators: Angela Lijmbach en Marie-Louise van Mourik. Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
21 september 2023 - 7 juni 2024 Jaargang Natuurlijk Leiderschap -FNL
De Jaargang Natuurlijk Leiderschap in het ritme van de seizoenen is een programma met 4 modules waarbij er elk seizoen bewust aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling en reflectie. Met elk seizoen ruimte voor verdere verdieping. Een leiderschapsprogramma dat is verankerd in tijd en natuur. Jouw eigen reis van de held in het ritme van de seizoenen. Ieder seizoen 24 uur uitchecken uit je dagelijkse drukke bestaan. We starten op donderdagmiddag en eindigen op vrijdag aan het einde van de middag.
27 september - 1 oktober 2023 Leiderschapsprogramma Italië - FNL/Kruger
Op ruim twee uur rijden van Rome ligt het oudste beschermde natuurgebied van Italië: Abruzzo National Park. Het gebied staat bekend om de bijzondere bruine berenpopulatie die er leeft, de wolvenroedels die er rondzwerven en de grote hoeveelheid aan verschillende diersoorten. In het park vind je verder vijfhonderd jaar oude beukenbossen die op de UNESCO- werelderfgoedlijst staan, ruige bergen en weidse meren. Dit Natuurlijk Leiderschapsprogramma in Italië is een ontdekkingsreis. Bewustwording over wat je heeft gevormd, waar je staat in je leven en wat je drijft. Maar ook bewustwording dat je hoofd, je gevoel en je hart onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Wat deelnemers zeggen over de Jaargang Natuurlijk Leiderschap

“De jaargang heeft mij tot nu toe inzicht, rust en vertrouwen opgeleverd.  De veilige setting die jullie als facilitators weten te creeren en het zonder oordeel maar vanuit oprechte interesse doorvragen hebben mij ondersteunt in het maken van de verdiepingslag naar mijn ware energiebron. Het stilstaan bij wat de natuur biedt dmv de verschillen de seizoenen en daar gebruik van maken is iets wat er vanaf nu altijd is! Wat een cadeau 😊”

Ivonne d’Hont

“De jaargang is een heerlijke en eerlijke reis naar je diepste wortels en geeft je energie tot in je bladerdak! Om daar te transformeren in groei en bloei naar je eigen model. Ik raad het je van harte aan.”

Laurens Kalwij

“Wat is het bijzonder om flink tijd te hebben om aan jezelf te werken. Zit ik bijvoorbeeld nog wel op het hoofdspoor of is dat inmiddels een zijspoor geworden? Dit soort vraagstukken komen langs in de prachtige 4 seizoenen training van Natural Leadership. Laat het ritme van de natuur je helpen je knagende vragen te beantwoorden samen met een klein groepje  prachtige mensen. Voor mij was deze jaargang een fantastische en leerzame ervaring die mij heeft geholpen meer balans te brengen in mijn leven. Dank aan de organisatie en gepassioneerde coaches.”

Kelvin Rorive

“Een reis door de tijd, een reis door de natuur, een persoonlijke reis terug naar het verleden en een reis naar mijn toekomst.
Deze leergang heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en de relatie met de natuur hierin is erg sterk. Loslaten en tot bloei komen heeft mij laten inzien in wat ik echt wil in het leven en heeft mij positieve energie gegeven. 24 uur loskomen van de realiteit, echt tijd voor mezelf hebben  en ook leren van de andere deelnemers. Leerzaam, confronterend en inspirerend. En dit alles georganiseerd in een prachtige natuurlijke  omgeving. Een aanrader voor eenieder die zichzelf wil (her)ontdekken en zich wil ontwikkelen naar een mooier leven.”

Erwin van de Berg

Leestips