Angela 2 - Mindopeners Wie is Mindopeners beeldmerk wit 10 % Mindopeners “Mindopeners is opgericht door Angela Lijmbach.”

Mindopeners is opgericht door Angela Lijmbach.

Ik heb Mindopeners opgericht omdat ik geloof dat organisaties een economisch systeem en een organische eenheid zijn van mensen. Zoals we als mens een geheel zijn van ratio, identiteit, emotie en energie (verbinding tussen hoofd, hart, buik en handen), zo is een organisatie dat ook. Bij organisaties spreken we dan over purpose, strategie, merkpositionering, kernwaarden, doelen, draagvlak, vitaliteit, veerkracht, opbrengsten en kosten. Als we als mens of als organisatie de onderlinge verbinding kwijt raken, dan raken we een deel van onszelf kwijt. Als we als mens en organisatie in staat zijn vanuit het geheel te leven en te werken, dan zijn we tot grote dingen in staat en maken we de beweging van realisatie van targets naar succes en inspiratie.
Mijn missie: creëren en verstevigen van de verbinding tussen hoofd, hart, buik en handen. En zo te komen tot excellente performance, creativiteit en plezier in de samenwerking tussen mensen.
Ik doe dat als facilitator, consultant en sparringpartner, soms ook als interim manager. Ik ben geassocieerd met de Verbeelders van Verandering, onderdeel van de practitioners community van Impeccable leadership en facilitator bij FNL. Organisaties die dezelfde visie op leiderschap- en organisatieontwikkeling hebben.
Door mijn open instelling en natuurlijke nieuwsgierigheid heb ik mij ontwikkeld tot een veelzijdig iemand. Niet alleen qua werk, ook privé. Ik hou van verandering en uitdaging. In mijn vrije tijd vind ik sporten, yoga en reizen erg leuk en inspirerend.
De laatste jaren ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in de eenheid van het fysieke, het emotionele en het mentale. In de vertaling naar organisaties gaat het over de eenheid van inhoud, emotie, ambitie en veerkracht. Ik zie organisaties als levende organismen, waar mensen een wezenlijk onderdeel van zijn. De verbinding en interactie tussen mensen maakt dat er energie vrijkomt voor inspiratie, plezier, creatie en resultaten.
Het logo van Mindopeners is een drie-eenheid. Het staat voor strategie-, organisatie- en mensontwikkeling als eenheid. De kleuren blauw, oranje en geel lopen in elkaar over en staan voor innerlijk weten, helder voelen en helder zien. Iets waar ik me de laatste jaren steeds verder in ontwikkel.
Anderen beschrijven mij als analytisch sterk, kan goed luisteren, verbinder, geeft anderen ruimte, gevoel voor humor en gevoelsmens.

Ben je nieuwsgierig wat Mindopeners voor je organisatie kan betekenen?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking.

Wat klanten en medewerkers zeggen: